Bierkaart - tap bieren

Op dit moment bieden wij een keuze uit 11 (speciaal)bieren op de tap. Klik hier voor een overzicht van al onze speciaalbieren (op fles en op tap).

Cornet Oaked    Alcohol: 8.5 % - van de tap
Cornet is een zwaar blond Belgisch bier met een zeer subtiele, eigenzinnige en geraffineerde houtsmaak en een veloutť mondgevoel dat een op eik gerijpte wijn evenaart. Het volmondige bier met eiktoets houdt de balans tussen de fruitigheid van de gist en de vanillezoetheid van het hout. De afdronk is verwarmend, lang met een zachte bitterheid. Bier van hoge gisting met nagisting in de fles.


Hertog Jan Lentebock    Alcohol: 7.2 % - van de tap
Hertog Jan Lentebock was vroeger het laatste bier dat voor de traditionele zomerstop werd gebrouwen. Het kreeg een hoger alcoholpercentage mee, zodat het langer bewaard kon worden. Hertog Jan Lentebock is een goudgeel seizoensbier met een fruitige smaak en stevige afdronk.
www.hertogjan.nl

Hertog Jan pilsener    Alcohol: 5.0 % - van de tap
Het visitekaartje van Hertog Jan. Alleen de rijkste mout, de mooiste hop en kristalhelder natuurzuiver water uit de Eiffel zijn goed genoeg voor het brouwproces. Dankzij deze ingrediŽnten en natuurlijk de kunde van de brouwers krijgt het bier die prachtige gouden kleur en vormt het een mooie, volle schuimkraag.
www.hertogjan.nl

Hertog Jan Weizener    Alcohol: 5.7 % - van de tap
Een puur tarwebier met een robuust frisse smaak. Door het gebruik van gerstemout, tarwe, koriander en sinaasappelschillen krijgt het bier karaktervolle bittertonen, zoals dat zo mooi in de bierwereld wordt genoemd. Weizener heeft een diepgouden kleur door het gebruik van geroosterde mout. De nagisting zorgt voor een mooie lichte nevel in je glas.
www.hertogjan.nl

Hoegaarden Witbier    Alcohol: 5.4 % - van de tap
Het bekende witbier met een aroma van sinaasappelschillen, koriander en specerijen. Zacht, licht en matig zoet en zuur, met een subtiel gekruide citrussmaak.
www.hoegaarden.be

Jopen Lentebier    Alcohol: 7.0 % - van de tap
Als het voorjaar in aantocht is, is het tijd voor Jopen Lentebier. Een bovengistend blondje met een ruime dosis Amerikaanse hop en een flinke hand korianderzaad. Deze ingrediŽnten geven het bier een forse fruitige bitterheid. Een smakelijke kruising. Jopen Lentebier is geen meibok, want die zijn ondergistend en hebben dikwijls een plakkerig mondgevoel. Geniet met Jopen Lentebier optimaal van de mooie voorjaarsdagen.


Jupiler pils    Alcohol: 5.2 % - van de tap
Goudblond bier met een toegankelijk, fris karakter en een rijke moutsmaak. Gemaakt van water, mout, hop en maÔs.
www.jupiler.nl

Leffe Blond    Alcohol: 6.6 % - van de tap
Leffe is het bekendste Belgische abdijbier en leider in het abdijbiersegment. Leffe is een rijk en toegankelijk speciaalbier voor de echte fijnproever. Het is een droog, fruitig, licht kruidig bier, zeer vol en zacht van smaak.
www.leffe.be

Leffe Dubbel    Alcohol: 6.5 % - van de tap
Leffe Dubbel is iets bitterder dan Leffe Blond. De bitterheid wordt gecompenseerd door de aromatische zoetheid van de geroosterde gerst. De krachtige volheid wordt gecompleteerd door het rijke aroma van geroosterde karamel.
www.leffe.be

LeFort    Alcohol: 8.5 % - van de tap
LeFort is een complex, donker bier van 8,5į met zoete, fruitige en zachte toetsen. De bleke en geroosterde, donkere gerstemouten zorgen voor een perfect evenwicht. Reken daarbij nog het aroma van chocolade/karamel en de fruitigheid van de hoge gisting, en je proeft een donker bier met een volstrekt unieke smaak.


Palm Speciale    Alcohol: 5.1 % - van de tap
Een welbekend en toegankelijk speciaalbier uit het Belgische Steenhuffel. Het is een kruidig, licht bitter, amberkleurig bier van hoge gisting gemaakt van gerstemout, verse hop, een (geheim) mengsel van kruiden.
www.palm.be

Binnenkort in de Loco:


Bekijk de hele agenda